satu lagi blog dari TekanPerkataan

Latest

LiNDa & aN SoLeMNiZaTioN

linda ni asal johor tapi dok loqstaq..an ni rasanya penang. akad nikah 10.10.10..tarikh ni suma orang nak kawin..hehehe…aku ja tak…

THe ReCePTioN – DoNuT & KHaLiSH

wedding ini berlangsung di Dewan Dr. Siti Hasmah, Bangunan Puspanita…Donut adalah kenalan rapat kami dan aku mengambil peluang untuk mencekup gambar beliau semasa di sana…kelihatan pada beberapa keping gambar, usherer – usherer yang tak bertauliah melakukan kerja di ketuai oleh usherer warie a.k.a. araiz (nama ni dia bagi kat diri dia sendiri nak bagi nampak ganas)..agak meriah kenduri ini dengan tarian poco – poco (aku tak penah menari tarian ini seumur hidup) dan perkumpulan sahabat handai dari sekolah aku dulu….

sekian trima kasih..posa jangan tak posa

MaJLiS aKaD NiKaH – KHaLiSH n DoNuT

donut ni adalah isteri khalish di mana khalish adalah suami donut…donut bulat tapi kami suka donut sebab dia suka gelak…selamat pengantin baru donut…will be missing moment we were laughing together…harap lepas ni pun bleh lepak lagi dengan donut kat dunkin donut takpun j.co takpun krispy kreeme takpun donut makcik tepi jalan…semoga berbahagia

WeD – PaKJuB n DaYaH

dah lama aku tak update blog ni…sibuk (malas)….hahaha…banyak gambar2 wedding yang aku simpan ja dalam HD (hardisk bukan high definition)…takpa…yang ni aku ada masa sket aku upload la…pakjub (bukan nama sebenar)telah melangsungkan perkahwinan dengan gadis idaman beliau, Nor Hidayah pada june yang lepas (lama dah la kiranya..)pada mulanya depa ni malu..tapi dah cekup banyak gambaq depa jadi ok..tahniah kepada pakjub (lagi bukan nama sebenar) kerana telah begelar suami…


RaYa LaGi (PoST BaSi)

ni budak kelas aku wat lawatan raya ke umah aku…smua suka makan spageti ngan nasi himpit mak aku wat….mmg yang tu special…hehehe…sapa nak rasa mai la….warex bleh mai banyak kali…sebab dia buncit

SaLaM 2010!!

tahun 2010 menjelang…dah lama aku tak update blog ni…kesibukan yang amat (padahal malas) kelas pun dah start….so post lepas ni maybe post lama n gambaq lama…tapi aku letak ja la….jangan marah…lagipun ni blog aku…ikut suka aku la nak watpa pun….huahuahua…

WeD – RuHeN n FiZaH

DSC_0330DSC_0014DSC_0033DSC_0132DSC_0154DSC_0303DSC_0321ruhen atau nama sebenarnya ruhil amal adalah ex-schoolmate aku yang kini bekerja di ISN…beliau telah melangsungkan perkhawinan pada raya ke berapa taktau…(aku ni nama ja OP)…di kampung sentang…bini beliau berasal dari pahang…aku tak kenal sangat fizah ni tapi yang aku tau dia friendly n suka gelak bila aku wat lawak….aku tau aku lawak…nway ruhen selamat jugak kepada hang..dah kawin tu kuar la lepak lagi ngan kami…album hang nanti siap…